Strojne inštalacije v Mariboru

Biakom d.o.o. – Strokovnjaki za strojne inštalacije v Mariboru

Podjetje Biakom d.o.o. je trgovsko in storitveno podjetje v Mariboru, ki je stopilo na trg leta 2009. Naše poslanstvo je zagotavljati kakovostne in celovite vodovodne, plinske in strojne inštalacije, posebej usmerjene k manjšim in srednje velikim objektom. Zavezani smo k stalnemu izobraževanju in sledenju najnovejšim smernicam v industriji strojnih inštalacij ter energetike, zlasti glede prihrankov na področju ogrevanja.

Strojne inštalacije Maribor

Kaj nudimo?

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo storitve na ključ, kjer nudimo celovite rešitve, ki vključujejo vse, kar potrebujete za vzpostavitev in vzdrževanje učinkovitih strojnih inštalacij. Naša ekipa strokovnjakov je zavezana k zagotavljanju popolnega zadovoljstva strank in se trudi za izpolnitev vseh vaših potreb in zahtev na tem področju. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami vam bomo pomagali na vsakem koraku, od načrtovanja in svetovanja do izvedbe in vzdrževanja. Naš cilj je vam zagotoviti brezskrbno izkušnjo in vam omogočiti, da se osredotočite na druge vidike vašega projekta ali poslovanja, saj vam bomo mi prevzeli skrb za strojne inštalacije. Ne glede na vrsto objekta ali projektne zahteve smo tu, da vam pomagamo doseči učinkovite in zanesljive inštalacije, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja. 

Naše izkušnje

V obdobju 15 let poslovanja smo izvedli na tisoče različnih storitev, vključno z vgradnjo naprav, izvedbo strojnih inštalacij, plinskih instalacij ter vodovodnih sistemov. Strojne inštalacije v Mariboru izvajamo že od samega začetka. Ta dolgoletna izkušnja nas je opremila z dragocenim znanjem in strokovnostjo, ki sta temelj naše kakovostne storitve. Naši izkušeni strokovnjaki se z lahkoto spopadajo z raznovrstnimi izzivi in pristopajo k vsakemu projektu z visoko mero strokovnosti ter pozornostjo do podrobnosti. Naša zgodovina uspešno izvedenih projektov in številne zadovoljne stranke so dokaz naše zanesljivosti in sposobnosti. Ne glede na zahtevnost vašega projekta se lahko zanesete na nas.

Spletna trgovina

V naši spletni trgovini vam ponujamo izdelke po izjemno konkurenčnih cenah, saj želimo, da imajo naše stranke dostop do visokokakovostnih izdelkov po dostopnih cenah. Razumemo, kako pomembno je, da pri nakupih prihranite, zato vam nudimo priložnost za prihranek. Poleg že ugodnih cen, vam za večje nakupe ponujamo še dodatne popuste. Priporočamo, da nas spremljate na našem Facebook profilu, kjer objavljamo akcije, reference, slike in druge koristne informacije.

Naše Storitve

Naša ekipa strokovnjakov vam s strokovnostjo in predanostjo nudi vrhunsko storitev vgradnje izdelkov, ne glede na to, ali ste jih kupili pri nas ali drugje. S tem zagotavljamo, da bodo vaše inštalacije delovale brezhibno in učinkovito.

Našo ponudbo dopolnjujejo celovite strojne inštalacije, vodovodne, plinske in solarne inštalacije ter še mnoge druge. Poseben poudarek namenjamo visoko učinkovitim rešitvam, kot so toplotne črpalke, plinske peči in biomasa. S tem vam omogočamo energetsko učinkovite in trajnostne rešitve za vaš objekt.

Naše storitve gredo še korak dlje z možnostjo izvedbe celovitih projektov na ključ. Z veseljem se lotimo načrtovanja in izvedbe komplet objektov, vključno s sanacijami kopalnic, plinskimi inštalacijami, sanacijami dimnih sistemov ter drugimi izzivi. S celovito storitvijo na ključ bomo poskrbeli, da bo vaš projekt nemoteno potekal od začetka do konca, brez nepotrebnih skrbi.

Hitro, Strokovno in Kvalitetno 

Ne glede na obseg projekta se trudimo, da dela opravimo v najkrajšem možnem času, pri tem pa ohranjamo visok standard strokovnosti. Zagotavljamo tudi kakovost izvedbe, saj nas vodijo visoki standardi in zaupanje v naše delo. Naša garancija je jamstvo za brezskrbnost strank, saj smo prepričani v izvrstno kakovost naših storitev.

Svetovanje po vsej Sloveniji 

Smo ponosni, da naše storitve nudimo po vsej Sloveniji. Naši strokovnjaki so dosegljivi za svetovanje na različnih lokacijah, saj se zavedamo, da je vsak projekt edinstven. Naš cilj je, da strankam zagotovimo najboljše rešitve, zato z veseljem prisluhnemo vašim potrebam in vam pomagamo pri pridobivanju subvencij Eko sklada ter drugih ugodnosti. Ne glede na to, kje se nahajate v Sloveniji, lahko zanesljivo računate na naše strokovno svetovanje in podporo. Vaš uspeh je tudi naš uspeh.

Naša filozofija

Naša filozofija je preprosta: poštenost in realnost ponudbe, strokovnost ter kakovost Izdelkov in ponudbe. Imamo številne strokovne reference in smo usposobljeni ter certificirani za različne sisteme inštalacij, kot so vodovodne, plinske in strojne inštalacije.

Vodovodne, plinske in strojne inštalacije v Mariboru

Podjetje Biakom d.o.o. stremi k stalnemu izboljšanju, inovacijam in zagotavljanju trajnostnih rešitev na področju strojnih inštalacij. Z zaupanjem se lahko obrnete na nas za vse svoje potrebe na tem področju. Če potrebujete vodovodne, plinske in strojne inštalacije ali druge storitve, se nahajamo na Dragonijevi ulici 1 v Mariboru in smo dosegljivi na telefonski številki +386 02 620 78 91 ali 040 831 950 ali na email naslovu: info@biakom.si.