Vitoclima 200-S 5,2 kW

1.389,63  z vključenim DDV

Vitoclima 200-S vsebuje notranjo in zunanjo enoto in daljinski upravljalnik ter WiFi aplikacijo za daljinsko upravljanje preko interneta.

Za možnost nakupa z montažo (9,5 % DDV) nas kontaktirajte na info@biakom.si ali nas pokličite na 040 831 950.

 

Opis

Klik do kataloga: Vitoclima 200-S 2,7 3,5 5,2

Sezonska učinkovitost: Viessmann predstavlja novo serijo split klimatskih naprav Vitoclima 200-S, ki ustrezajo najvišjim evropskim standardom ErP glede učinkovitosti in varovanja okolja. Kriteriji ErP so namenjeni čim nižji porabi energije.

Tehnologija enosmernega inverterja: Vitoclima 200-S ponuja tehnologijo enosmernega inverterja, ki temelji na modulaciji moči kompresorja glede na prevladujoče potrebe. Tako se lahko klimatska naprava prilagodi vašim željam. Vitoclima 200-S deluje bolj učinkovito pri delni obremenitvi. Visoka vrednost SCOP / SEER (koeficient učinkovitosti) zmanjšuje obratovalne stroške.

Udobna funkcija mirovanja (Sleep): Način mirovanja zagotavlja udoben spanec za človeško telo. V režimu delovanja Cool (hlajenje) in Dry (sušenje), se po 1 uri vključi funkcija Sleep. Nastavljena temperatura se poveča za 1°C, dve uri kasneje se poveča za 2°C, nato pa naprava deluje naprej s to nastavljeno temperaturo.

Enostavno vzdrževanje: Pralni zračni filter, ki ga je mogoče sneti, omogoča enostavno vzdrževanje.

Udobna bivalna klima: Vitoclima 200-S je opremljena s posebnim senzorjem, ki zazna zunanjo temperaturo in tako zagotavlja udobno sobno temperaturo.

Funkcija avtomatskega čiščenja Avto Clean: Po izklopu naprave radialni ventilator notranje enote obratuje dalje, da se posuši vlaga.

Hladilno sredstvo R32: Hladilno sredstvo tipa R32, z nižjim GWP (potencialom globalnega segrevanja), je okolju bolj prijazno. Ta vrsta hladilnega sredstva zahteva nižjo stopnjo polnjenja v primerjavi s hladilnim sredstvom R410.

WiFi modul: Klimatska naprava Vitoclima 200-S ima integriran omrežni modul WiFi. Na ta način se lahko naprava poveže z internetom in s pomočjo aplikacije omogoča nadzor in rokovanje na daljavo, preko pametnega telefona.

Za možnost nakupa z montažo (9,5 % DDV) nas kontaktirajte na info@biakom.si ali nas pokličite na 040 831 950.