Uplinjevalni kotel na polena SELTRON UKP 25 SMART, 20-25kW, z lambda sondo

4.440,43  z vključenim DDV

Uplinjevalni kotel na polena UKP SMART s pametnim upravljanjem zagotavlja izredno učinkovito in varčno ogrevanje z visokimi izkoristki, ki segajo do 92 %.

Opis

UPORABA
Uplinjevalni kotel na polena UKP SMART uporabljamo za centralno ogrevanje, kmetij ter drugih eno ali več družinskih objektov.
Polena so dostopen in cenovno ugoden vir ogrevanja. Sodoben sistem z uplinjevalnim kotlom in vgrajenim zalogovnikom, predstavlja izredno udoben način ogrevanja, posebej za vse tiste, ki imajo v lasti gozd ali dostop do lesa. Uplinjevalni kotel na polena UKP SMART je na voljo z nazivno močjo od 21 do 30 kW.

ZMOGLJIVOSTI
– Izredno učinkovito in varčno ogrevanje z visokimi izkoristki, ki segajo do 92 %.
– Kotel UKP SMART je opremljen s posebej zanj razvitim regulatorjem BXD. Regulator vodi delovanje kotla z Lambda sondo, omogoča varovanje povratka, varovanje kotla pred pregrevanjem, hitro polnjenje zalogovnika toplote in modulirano vodenje hitrosti ventilatorja.
– V kompleksnih sistemih lahko regulator BXD v povezavi z ostalimi SELTRON regulatorji upravlja celotni ogrevalni sistem s poljubnim številom ogrevalnih krogov.
– Modularno sestavljena zgorevalna komora vrhunske kakovosti omogoča dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje.
– Možno nalaganje pol metrskih polen.
– Odstranljive obloge polnilne komore za kakovostnejše zgorevanje in enostavno čiščenje.
– Dvojna vrata nudijo bistveno boljšo toplotno izolativnost kotla, kar poveča učinkovitost delovanja, hkrati pa zmanjšuje nezaželeno pregrevanje kotlovnice.
– Serijsko vgrajena Lambda sonda omogoča stalen nadzor optimalnega zgorevanje in s tem maksimalno učinkovitost ter nizke emisije.
– S programskim paketom SELCONTROL sta povezava in nadzor delovanja uplinjevalnega kotla UKP SMART omogoča s pomočjo osebnega računalnika.
– Z vgradnjo komunikacijskega modula GWD boste lahko podatke o delovanju kotla z mobilno aplikacijo CLAUSIUS prejeli kar na vaš pametni telefon.