040 831 950 info@biakom.siDragonijeva ulica 1, Maribor
Biakom

Plačilni pogoji

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena), (podjetje ne posluje gotovinsko-priložen račun)
  • z nakazilom na račun podjetja Biakom d.o.o. (po ponudbi / predračunu) (velja spletna cena)

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Cene

Spletna cena velja za vse člane (uporabnike) spletne trgovine podjetja Biakom d.o.o.. Uporabnik postane z registracijo v spletno trgovino. Redna cena je cena za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovalnic in niso člani spletne trgovine podjetja Biakom d.o.o.. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene v spletni trgovini niso v popolnosti ažurirane. Dobavitelji cene spreminjajo zato so možna manjša odstopanja v +/- ! 
Ponudba je tista, ki je zavezujoča in dokončna.(veljavnost ponudbe 30 dni).

Vse cene vsebujejo 22% DDV in brezplačno dostavo nad 100 € naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektrinsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Shranjevanje naročila oziroma pogodbe.

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v elektronski obliki nahaja na sedežu družbe Biakom d.o.o.,Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@biakom.si

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino