Prodajni program

Toplotna črpalka Viessmann Vitocal 300-A

Proizvajalec: Viessmann
Model: 300a
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dobave: 2 do 5 dni
Količina:
T: 02 620 78 91
M: 040 831 950
Želim si... Primerjajte

Mnogostranska in tiha

Toplotna črpalka zrak/voda Vitocal 300-A se postavi izven zgradbe na prostem in koristi brezplačno toploto zunanjega zraka. Z ventilatorjem na enosmerni tok z reguliranim številom vrtljajev (EC ventilator), moduliranim kompresorjem in zvočno optimirano konstrukcijo naprave z oplaščnim vodenjem zraka obratuje toplotna črpalka z nivojem hrupnosti, ki je nižji od 54 dB(A), posebno tiho. Da je nivo hrupnosti še nižji, se lahko v nočnih urah število vrtljajev ventilatorja še dodatno zniža.


Visok koeficient zmogljivosti za zanesljivo oskrbo s topoloto
Scroll kompresor z reguliranim številom vrtljajev z brezkrtačnim motorjem s permanentnim magnetom in vbrizgavanjem pare ter elektronski biflow ekspanzijski ventil skrbita za visok koeficient učinkovitosti do 5,0 (zrak 7 °C / voda 35 °C). Z vbrizgavanjem pare se učinkovitost še zviša - predvsem pri visokih temperaturah vtoka ogrevalnega sistema. Pri oskrbi s toploto je Vitocal 300-A zelo zanesljiva in predvsem pri obratovanju v delnem bremenu občutno znižuje obratovalne stroške.


Preprosto hlajenje poleti
Vitocal 300-A je z reverzibilnim načinom obratovanja že pripravljena za hlajenje prostorov v toplem letnem času. Konvektorji ali površinski hladilni sistemi potem ustvarijo pri visokih poletnih temperaturah prijetno prostorsko klimo.

Upravljanje preko brezžičnega signala ali preko App
Vitocal 300-A je opremljena z regulacijo Vitotronic 200 (tip WO1C), ki je že pripravljena za uporabo brezžičnih daljinskih upravljanj, kar omogoča udobno upravljanje iz bivalnega prostora. Z Vitotrol App je možno sistem upravljati tudi s pametnim telefonom ali tablico z internetno povezavo s kateregakoli mesta.

Pripravljena koriščenje električne energije iz fotonapetostnih naprav in Smart Grid
Dodatne prihranke obratovalnih stroškov omogoča priključitev na fotonapetostno napravo. Električna energija iz lastne proizvodnje se lahko koristi za obratovanje kompresorja, regulacije, črpalk in ventilatorja v toplotni črpalki Vitocal 300-A. Dodatno je toplotna črpalka pripravljena za Smart Grid.

 

Napišite mnenje

Ime:

Vaše mnenje:

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Ime:


Vaš e-naslov:


Vaše vprašanje:


V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo...

ANKETA

KONTAKT

  • +386 02 620 78 91
  • 040 831 950
  • info@biakom.si
  • Dragonijeva ulica 1, Maribor

FACEBOOK

LOKACIJA

Kje smo

Biakom d.o.o. © 2009 - 2021.  Vse pravice pridržane.  |  Cene vsebujejo DDV.  |  Slike so lahko simbolične.    
View Mobile / Standard