Plačilni pogoji

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),(podjetje ne posluje gotovinsko-priložen račun)
  • z nakazilom na račun podjetja Biakom d.o.o. (po ponudbi / predračunu) (velja spletna cena),
  •  

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Cene

Spletna cena velja za vse člane (uporabnike) spletne trgovine podjetja Biakom d.o.o.. Uporabnik postane z registracijo v spletno trgovino. Redna cena je cena za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovalnic in niso člani spletne trgovine podjetja Biakom d.o.o.. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene v spletni trgovini niso v popolnosti ažurirane. Dobavitelji cene spreminjajo zato so možna manjša odstopanja v +/- ! 
Ponudba je tista, ki je zavezujoča in dokončna.(veljavnost ponudbe 30 dni).

Vse cene vsebujejo 22% DDV in brezplačno dostavo nad 100 € naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektrinsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

 

Shranjevanje naročila oziroma pogodbe .

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v elektronski obliki nahaja na sedežu družbe Biakom d.o.o.,Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@biakom.si