Zadnji prispevki
Na Dunaju zagon največje toplotne črpalke v srednji Evropi
Od 6. marca 2019 je trenutno največja centralna toplotna črpalka v srednji Evropi v polnem delovanju in ogreva 25.000 gospodinjstev bre... Beri naprej
Primerjava: radiatorji, talno ogrevanje
Radiatorsko ogrevanje je klasična metoda, ki je prisotna v večini ob... Beri naprej
Najbolj urejena javna stranišča so v občini ...
Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen je 19. Novembra na svetovni dan stranišč, razglasilo zmagovalce letošnje akcije Naj jav... Beri naprej
Talno ogrevanje: Boljša razporeditev temperature
Ploskovna ogrevala, pa naj bodo talna, stenska ali stropna, se najpogosteje vgrajujejo v nove energijsko varčne hiše. Največ lastnikov... Beri naprej
Eko sklad: Daljši rok obdelave vlog in izplačil
Eko sklad vas obvešča, da je glede na veliko število prejetih vlog občanov trenutni čas obdelave vloge okrog 5 mesecev, vendar pa ko... Beri naprej
Vsi prispevki

Regulatorji ogrevanja

Regulatorji ogrevanja

Sistemi za ogrevanje  lahko dosežejo ves svoj potencial, samo če pri njihovi uporabi optimiziramo kontrolo. Regulatorji ogrevanja uravnavajo parametre in nastavitve sistema ogrevanja in jih prilagajajo našim individualnim potrebam.

Nadzor ogrevanja

Nadzorni in regulacijski procesi, so nujno potrebni za učinkovito uporabo sistema ogrevanja. Na sisteme vpliva več različnih dejavnikov. To je lahko intenzivnost sončnega sevanja ali zunanje temperature itd.

Neprekinjeno merjenje dejanske vrednosti (realna temperatura v dnevni sobi) in primerjave z želenimi  vrednostmi (torej vnaprej določeno temperaturo za dnevno sobo), omogočajo sistemu, da se prilagodi tako, da je mogoče doseči ciljne vrednosti.

Prednosti regulacije ogrevanja

 • Pomaga pri varčevanju z energijo
 • Priročen nadzor
 • Udobne temperature
 • Prilagaja vremenu

Zahteve, ki jih morajo izpolnjevati vašem domu

 • Električna energija
   

Ogrevalne kontrole za vsako potrebo

Skoraj vsak ogrevalni sistem vam omogoča nadzor nad njim. Kontrolniki so bistveni del sistemov, ki jih združuje več različnih komponent.
Edina stvar, ki jo morate storiti je, da nastavite želeno sobno temperaturo. Za ostalo poskrbijo krmilniki regulatorjev ogrevanja.

 

Toplote sobe, odvisna od vremena ali prisotnosti

Regulatorji ogrevanja zagotavljajo, da vaš sistem deluje na optimalni ravni delovanja, kar pripomore k varčevanju z energijo. Na primer, krmilnik ki je vremensko voden,  samodejno prilagodi temperaturo vtoka ogrevalne vode v primerjavi z zunanjo temperaturo. Druga možnost je, da temperaturo določimo ročno, tako se pri daljši odsotnosti  temperatura zniža in se ponovno zviša kadar se vrnete nazaj domov.

Naša punudba: Regulacije  
Hiša ogrevanja Biakom


Priporočeni izdelki

ANKETA

KONTAKT

 • +386 02 620 78 91
 • 040 831 950
 • info@biakom.si
 • Dragonijeva ulica 1, Maribor

FACEBOOK

LOKACIJA

Kje smo

Biakom d.o.o. © 2009 - 2019.  Vse pravice pridržane.  |  Cene vsebujejo DDV.  |  Slike so lahko simbolične.    
View Mobile / Standard