Proizvajalci

Bosch, je nemška multinacionalka s poudarkom na inženiringom in elektroniko.  Družba ima sedež v Gerlingenu, v bližini Stuttgarta, Nemčija. Bosch je največji in najboljši svetovni dobavitelj avtomobilskih komponent, merjeno po letu 2011 po številu prihodkov. Podjetje je ustanovil Robert Bosch v Stuttgartu leta 1886. Podjetje proizvaja naslednjo ogrevalno tehniko:   Toplotne črpalke   Radiatorji   Zalogovniki   Solarni sistemi   Grelniki ..
Zgodovina ROTEX ogrevalnih sistemov je bila zaznamovana s številnimi inovativnimi izdelki in razvoji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1973, s posodami iz plastike. Leta 1978 je ROTEX GmbH začeli s proizvodnjo rezervoarjev kurilnega olja, narejene iz polietilena (PE). Družba si je hitro utrdila enega izmed vodilnih položajev na trgu v tem sektorju. 1. oktobra 2008 je ROTEX Ogrevanje GmbH postalo 100 hčerinsko podjetje Daikin Industries Ltd., ki ima sedež v Osaki na Japonskem, z 36.000 zapos..
Panasonic - klime, toplotne črpalke, prodaja in montaža
Panasonic je japonska multinacionalna koperacija ustanovljena leta 1918, specializirana na elektroniko. Podjetje je postalo eno največjih proizvajalcev elektronike na Japonskem zraven firm kot so Sony, Hitachi, Toshiba. Od Julija 2013 so tudi 13% lastniki slovenskega podjetja Gorenje.  Panasonic deluje na številnih področjih elektronike:​ Hladilne naprave Klimatske naprave Pralni stroji Televizije Baterije Kompresorji Toplotne črpalke Podjetje Biakom nudi montažo t..
Daikin - klime, toplotne črpalke, prodaja in montaža
Daikin je japonsko multinacionalno podjetje ustanovljeno leta 1924. Specializirano je na proizvodu klimatskih naprav. Sedež podjetja se nahaja v Osaki. Ima koperacije na Japonskem, Kitajskem, v Avstraliji, Indiji, jugovzhodni Aziji, Evropi in Severni Ameriki. Je eno vodilnih podjetji na svetu v proizvajanju klimatskih naprav. Znani so po ugodnih vendar zelo kvalitetnih klimatskih napravah. Daikin deluje še na naslednjih področjih: Transportni sistem Hladilni sistemi Elektronika P..
Robert Bosch GmbH je leta 1932 prevzelo podjetje Junkers & Co. V letu 1995 se je poslovno področje Junkers preimenovalo v Bosch Thermotechnik.  Bosch Thermotechnik GmbH, spada med največje dobavitelje ogrevalne tehnike na svetu, z več različnimi blagovnimi znamkami ter z bogato tradicijo, z več kot 100 let izkušenj.  Podjetje junkers proizvaja: Toplotne črpalke Peči Solarne sisteme Podjetje Biakom nudimo montažo z pooblaščenim zagonom na vse Kotle, Toplotne črp..
Viessmann - toplotne črpalke, klime, peči, solarni sistemi
Skupina Viessmann je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1917 s sedežem v Allendorf (Eder), okvarja se z razvijanjem ter proizvajanjem ogrevalne tehnike. Prihodek od prodaje podjeta znaša 2,1 milijarde evrov, po vsem svetu ima 11400 zaposlenih. Je tudi eden glavnih pokroviteljev zimskih športov kot so biatlon, smučarski skoki, nordijska kombinacija.  Podjetje proizvaja naslednjo ogrevalno tehniko: •    Kotli •    Solarni sistemi •    Toplot..

ANKETA

KONTAKT

  • +386 02 620 78 91
  • 040 831 950
  • info@biakom.si
  • Dragonijeva ulica 1, Maribor

FACEBOOK

LOKACIJA

Kje smo

Biakom d.o.o. © 2009 - 2022.  Vse pravice pridržane.  |  Cene vsebujejo DDV.  |  Slike so lahko simbolične.    
View Mobile / Standard