Prodajni program

Toplotna črpalka termotehnika TČ2 VZRT/E – 322 AVT SOLAR

2.298,48€2.068,32€
Model: TERMOVZRTE322
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dobave: 2 do 5 dni
Količina:
Želim si... Primerjajte

Toplotna črpalka moči 2 kW, voden zrak, s solarnim bojlerjem volumna 300 l, rotacijski kompresor, elektro grelcem in avtomatsko antilegionelno zaščito

UPORABA:
Izdelane so na osnovi 300 ali 500-litrskih bojlerjev. V bojler sta vgrajena dva vodna (cevna) toplotna izmenjevalca. Spodnji je namenjen segrevanju vode s sistemom sončnih kolektorjev , preko zgornjega pa lahko vodo segrevate s pomočjo ogrevalnega kotla na olje, plin ali drva. Če dobite dovolj toplote preko sončnih kolektorjev bodo le-ti segreli celotno količino vode v bojlerju na višjo temperaturo in se toplotna črpalka sploh ne bo vklopila . Če toplota iz sončnih kolektorjev ne zadostuje za segretje vode, se vklopi toplotna črpalka in segreje vodo na želeno temperaturo.

300-litrske izvedbe imajo vgrajen plaščni kondenzator, ki preprečuje nabiranje vodnega kamna na njem. Vse izvedbe so na voljo tudi z električnim grelcem. Toplotna črpalka omogoča zajem zraka iz prostorov s toplotnimi presežki (kopalnica, kuhinja,…) , vodenje skozi toplotno črpalko in izpust v okolico ali izbrani prostor. S tem omogočimo prezračevanje izbranih prostorov in povečamo grelno število TČ.

Izvedba RT temelji na popolnoma novi zasnovi hladilnega sistema za toplotne črpalke v Evropi. Visoko učinkovit kompresor vodilnega francoskega proizvajalca, je rotacijske izvedbe (ni batni) in hladivo R134A. Skoraj za 1/3 je manjša poraba energije in krajši čas segrevanja vode. Grelno število je do 3,7 (klasična TČ do 3,1).

TEHNIČNI PODATKI:
- izvedba voden zrak, rotacijsko kompresor,
- COP 3,7,
- volumen bojlera z dvema izmenjevalcema 300 l,
- vgrajen elektro grelec moči 1.5 kW,
- grelna moč 1,96 kW,
- površina izmenjevalca 14,5 + 0,6,
- regulacija ˝OPTITRONIC˝ vsebuje ˝AVTOMATSKI ANTILEGIONELNI˝ program, ki omogoča časovno nastavitev varnostnega pregrevanja vode na 65°C,
- dimenzije v 1850 mm x fi 670 mm,
- teža 175 kg.

Napišite mnenje

Ime:

Vaše mnenje:

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Ime:


Vaš e-naslov:


Vaše vprašanje:


V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

ANKETA

KONTAKT

  • +386 02 620 78 91
  • 040 831 950
  • info@biakom.si
  • Dragonijeva ulica 1, Maribor

FACEBOOK

LOKACIJA

Kje smo

Biakom d.o.o. © 2009 - 2021.  Vse pravice pridržane.  |  Cene vsebujejo DDV.  |  Slike so lahko simbolične.    
View Mobile / Standard